ARAMA TECH en RiskNow gaan partnership aan

De steeds meer toenemende dreiging van cybercrime dwingt organisaties om hun inspanningen hierop te vergroten. Deze inspanning is gericht op het beschermen van waardevolle assets en het reduceren van risico’s die kunnen leiden tot bijvoorbeeld financiële- en reputatieschade.  In dit verband verhogen toezichthouders hun druk om te voldoen aan wet- en regelgeving (compliance).

Organisaties dienen om deze reden professionele Governance, Risk & Compliance (GRC) en Informatiebeveiliging Management (IM) processen in te richten en te onderhouden. ARAMA TECH biedt diensten aan die de gehele Enterprise en IT-organisatie hiermee ondersteunen. ARAMA TECH heeft veel ervaring in de financiële sector, de telecommunicatie sector en de onshore en offshore energie sector.

RiskNow is een technologiebedrijf in Amsterdam, gestart in 2019 door ervaren specialisten op het gebied van audit, risk en compliance. De missie van RiskNow is het stimuleren van een optimale samenwerking tussen mensen op het gebied van risicomanagement. Dit doet RiskNow door het leveren van een state-of-the-art cloud platform met de ultieme gebruikerservaring. Met het RiskNow-platform kunnen klanten alle activiteiten coördineren om te voldoen aan bijvoorbeeld ISO27001, SOC1/2/3, ISAE3402, DNB/EBA-richtlijnen, PCI-DSS en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO).

ARAMA TECH heeft de ervaring, kennis en passie om bedrijven te helpen bij het opzetten en inrichten van GRC en IM-processen met behulp van het RiskNow-platform. Door controls in RiskNow te relateren aan meerdere normenkaders, wordt het principe van “test-once, comply-to-many” toegepast. Dit reduceert de kosten voor het testen van controls van klanten en zorgt ervoor dat medewerkers minder tijd kwijt zijn aan het voorbereiden van audits.

Doordat ARAMA TECH en RiskNow krachten bundelen kan een volledig dienstenpakket worden aangeboden aan organisaties om aantoonbaar “in control” te zijn.

Delen