Aantoonbaar
in control

Eenvoudig beheersen van risico’s gericht op uw organisatie, processen, en systemen.

Software voor Techbedrijven

Met het RiskNow SaaS-platform weet u als Technologie-bedrijf exact de status van alle risico’s, controls en openstaande taken in uw organisatie. Risk & Compliance is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Technologiebedrijven willen hun data beveiligen en dit aantonen aan hun klanten. Met RiskNow bewaakt u alle risico’s en beheersmaatregelen die noodzakelijk zijn voor bijvoorbeeld cyber security en de AVG. U kunt uw eigen control framework ontwikkelen of gebruik maken van een best practice zoals bijvoorbeeld het NIST Cyber Security Framework. Hiermee bent u aantoonbaar “in control”.

 

Beschermen van Intellectual Property

Technologiebedrijven willen hun data Intellectual Property (IP) beschermen.

Met het RiskNow SaaS platform kunt u eenvoudig alle relevante risico’s en controls gerelateerd aan het beveiligen van uw IP beheersen.

Eenvoudig in gebruik

Door de flexibele opbouw is het RiskNow-platform geschikt voor zowel kleinschalige omgevingen (startups) als enterprises die wereldwijd opereren.

Geen complexe implementatie

Met RiskNow kunt u snel resultaat boeken omdat geen complex implementatieproject nodig is. Na één onboarding-training voor uw super users, kunt u direct aan de slag.

Belangstelling voor de inzet van ons platform bij uw organisatie? Wilt u een vrijblijvende demo van ons product? Neem dan contact op.

Link naar platform-pagina voor meer info over features