Met het RiskNow SaaS platform
eenvoudig voldoen aan

ISO27001
& SOC2

Met het RiskNow SaaS-platform behaalt u binnen 6 maanden eenvoudig een  ISO27001-certificering en SOC2-rapportage.

ISO27001/SOC2 Starters Kit

+

RiskNow Saas Platform

screen-1-min

Weg met complexiteit, terug naar de basis

Informatiebeveiling wordt soms onnodig complex  gemaakt. Bij RiskNow staat de managementcyclus centraal (plan-do-check-act). Alle belangrijke stappen benodigd voor ISO27001 / SOC2 worden vastgelegd in RiskNow waaronder:

Duidelijke taken, eigenaren en deadlines

Met RiskNow stelt u duidelijke taken, eigenaren en deadlines. Als Risk-, Security-, of Compliance-Manager ziet u in één oogopslag wie, wat moet doen.

Compliance- overzichten

Via overzichten en rapportages krijgt u eenvoudig inzicht in de mate waarin u voldoet aan ISO27001 / ISO27002 / SOC2 (AICPA Trust Service Criteria)

Bespaar tijd en geld met een geïntegreerde aanpak

Door te kiezen voor een geïntegreerde aanpak, bespaart u tijd en geld. Wilt u eerst een ISO27001-certificaat behalen en daarna een SOC2?  Dat kan, wij zorgen ervoor dat het control framework  direct “SOC2-ready” is. 

Uiteraard kunt u ook kiezen voor enkel een ISO27001-certificaat of SOC2-rapportage. De meeste organisaties starten met het behalen van een ISO27001-certificaat en gaan daarna op voor een SOC2-rapportage.

Security Officer-as-a-Service

Als onderdeel van ISO27001/SOC2, is het van belang dat interne audits en controles worden uitgevoerd rondom informatiebeveiliging. Vaak wordt deze verantwoordelijkheid bij de Security Officer belegd. Mocht u geen Security Officer in uw organisatie hebben, dan kunt u ook (tijdelijk of permanent)  gebruik maken van onze Security Officer-as-a-Service – dienstverlening. Hiermee haalt u kennis en capaciteit in huis  zonder dat u direct een fulltime medewerker hoeft aan te stellen.

ISO27001 Onderwerpen

RiskNow Consultants en Auditors

RiskNow beschikt over een groot netwerk van ervaren consultants en auditors die u kunnen ondersteunen bij uw ISO27001 / SOC2 project.

SOC2 / Trust Service Criteria

Interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag een 30 dagen try-out aan.

Meer weten over de functionaliteiten van ons SaaS platform? Ga dan naar de platform pagina.