Professional Services

Aantoonbaar
“in control”

Professional-services (1)

Versterk uw interne beheersing

Met het RiskNow SaaS-platform weet u exact de status van alle risico’s, controls en openstaande taken in uw organisatie.

Met het RiskNow platform kunt u uw eigen risk & control framework ontwikkelen en tegelijkertijd compliance met wet- en regelgeving bewaken. Een risico-gebaseerde aanpak staat bij ons centraal.

Met ons RiskNow SaaS-platform helpen we organisaties om aantoonbaar “in control” te zijn. Risk & Compliance is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Risk & Control management conform de “Three Lines of Defense”

Financiële instellingen richten risk & control management vaak in volgens de Three Lines of Defense:

screen-1-min

Eenvoudig samenwerken

Het RiskNow platform kunnen medewerkers die betrokken zijn in het risk & control proces eenvoudig samenwerken. Of het nu gaat om Bestuurders, Team Leiders, Security-, Risk-, of Compliance Officers of andere medewerkers, RiskNow is gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle medewerkers.

Actiegericht

RiskNow is actiegericht wat betekent dat het altijd duidelijk is wie, wat, wanneer moet doen.

Partner Netwerk

Ondersteuning nodig bij uw risk, compliance of security project?
RiskNow beschikt over eigen consultants en een uitgebreid netwerk van partners die u kunnen ondersteunen.

Vast bedrag per maand

We houden bij RiskNow niet van complexiteit. Daarom hanteren we een eenvoudige licentiestructuur waarbij u voor een vast bedrag per maand een onbeperkt aantal gebruikers kan toevoegen. Zo weet u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en staat u niet voor verrassingen.