Aankondiging samenwerking Beyond Ideas en RiskNow

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Beyond Ideas en RiskNow de handen ineenslaan om bedrijven te ondersteunen bij het voldoen aan de steeds complexere eisen op het gebied van governance, risk en compliance, cyber security en privacy. Deze samenwerking brengt een sterke combinatie van expertise en technologieën met zich mee om klanten te helpen navigeren door wet- en regelgeving, waaronder NIS2, GDPR, ISO27001 en SOC2.


BeyondIdeas levert adviesdiensten op het gebied van cyber security en privacy. Consultants van BeyondIdeas begrijpen de uitdagingen waarmee bedrijven te maken hebben bij het beschermen van gevoelige informatie en helpt bedrijven op een praktische manier om aan wet- en regelgeving te voldoen.

RiskNow is gespecialiseerd in het leveren van een gebruiksvriendelijke en snelle SaaS-oplossing voor governance, risk en compliance. Deze SaaS-oplossing stelt bedrijven in staat om risico’s effectief te beheren, naleving van regelgeving te waarborgen en best practices op het gebied van governance te implementeren.

Door onze krachten te bundelen, kunnen klanten profiteren van een uitgebreidere dienstverlening. Samen gaan we bedrijven helpen om robuuste systemen en processen voor risicobeheer en compliance op te zetten. Dit stelt klanten in staat om vertrouwen op te bouwen bij hun stakeholders en het hoofd te bieden aan de complexe en snel veranderende wet- en regelgeving.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020-2101581 , info@risknow.com of laat uw gegevens achter.